Thursday, September 18, 2008

Tovade vantar.


Det gjorde jag och tyvärr blev de röda för små för mig.Men jag har ju en dotter som med glädje övertar de.Annars så har ju hösten kommit och jag fryser om öronen så jag har börjat tillverka div hmm roliga mössor att använda i höst/vinter,tänkte också pigga upp mina vårdtagare.Bilder på mössorna kommer lite senare.Må så gott alla där ute

Thursday, September 11, 2008

Paket från Irene och lite vantproduktion.

Igår fick jag ett paket från Irene med detta underbara Sarek garn.Tusen tack! Och som ni ser har det blivit vantar åt MIG!De bara väntar på att jag har tvättstugan.
Sen hade jag lite restgarner så jag började producera lite vantar...Dessa med hästarna ska jag ge till en kompis till dottern.Min dotter får vara där och rida och gosa med deras hästar så då tänkte jag att de skulle få nåt som tack.Vantar är ju aldrig fel då vintern närmar sig med storm steg.

Sen hade jag lite ideer som jag var tvungen att sticka så då blev det två par pluttis vantar och de är på väg till Vilja,ja jag har skrivit rätt adress denna gång:)Det är hjärtan på framsidan men de syns lite dåligt men de är där.


När jag ändå var igång så gjorde jag lite minivantar till nyckelringar...och fler blir det.Hade med mig till jobbet och det var en hel del som var intresserade av de så nu är det maxfart på stickorna.



Min kofta jaa den ska jag börja med efter helgen,jobbar denna helg så då blir det bara sockar på bussen till och från jobbet.Nu kallar sängen.Må så gott alla där ute.




Wednesday, September 3, 2008

Min kofta jaa.

Den blev stor som ett hus!Ja jag gjorde stickprov men sen la jag bort tröjan och efter ett tag började jag igen.Då höll jag inte masktätheten så nu när jag bara hade kvar att virka kanten så provade jag ...och konstaterade att jag behövde tältpinnar,en hel hög!Så nu har jag repat upp den och ska börja på nytt.Tack olov så har jag en mycket fin röd och vit peppare!Tack Cilla!Sonen sockar blir jätte läckra.Annars så håller jag på med minivantar till nyckelringar,bild kommer senare.Sonen och jag ligger genomförkylda så nu ska jag tillbaka till sängen och läsa,fick en sjalsbok i födelsedagspresent av Barbro!Tackar1Den ligger jag och läser och drömmer om tid.
Ida-jag ska göra din utmaning lovar.Åh Carina,september har bara börjat ännu.
Näe nu kallar sängen.


Ex makar...morr

Morr morr och åter morr.Blä blä och blä.Urk.
Nu har jag avhandlat det ämnet!