Tuesday, May 12, 2009

Tankar och funderingar...

nu är det snart 2 år sedan jag flyttade från min hemby till stora staden.Jag kände 1 person i Mölndal.
Det jag saknar är vännerna V,I,L och H.Ok det har varit mycket tankar och funderingar och jag har haft mina downperioder men jag känner att jag gjorde rätt.
Jag ångrar inte en sekund att jag satsa allt på ett kort och drog.Visst livet blev inte riktigt som jag tänkt mig men jaa sånt är livet.
Jag har börjat skaffa mig ett nytt socialt nätverk.
Som ni vet så skiljer jag på kompisar och vänner och nu har jag fått många kompisar att umgås med och verkliga vänner.Jag känner att dessa människor accepterar mig för den jag är och att jag duger precis som jag är,att jag betyder nåt!

Tänk bara Gunilla med familj som bara fanns där och välkomnade mig och mina kottar.Pia,denna underbara människa!SusanneC och hennes Victor,Monica och SusanneH som trots att världen är mycket liten ville ha mig som vän.
Om ni visste vad ni betyder för mig!Ni är guld värda!

Jag mår bra idag,jag är någon och jag duger och betyder nåt!
Nu är jag redo för världen trots att vägen ibland kan vara gansk krokig men nu vet jag att jag har riktiga vänner på nära håll(även på långt håll)som stöttar mig.

Ett stort tack!

Stressa ner haha...

Upptäckte att jag skickat iväg hemlis paketet med hälften av innehållet :)garn,stickor,pärlor och mönster men kortet och godiset mm glömde jag lägga i...det kommer :)
Sen har jag lagt bort dotterns konfirmationspresent...på det där bra stället...
Så jaa jag ska sänka farten lite,lovar.

Har börjat sticka en sjal till vännen Gunilla. Det är den som heter "norrsken" på svenska.Jag stickar den i ett grön-grått entrådig ullgarn från ullcentrum.


Har precis avslutat Lindas sjal så den ska jag leverar i morgon.
Må så gott alla där ute.

Thursday, May 7, 2009

Hemlis paket nr 2+notställ.


har kommit.Tackar!
Min hemlis skrev att hennes blogg innehöll ordet garn...hm jag funderar men min hjärna är tillfälligt mycket stressad:).Den är så stressad så jag här en dag tappade bort min dotters notställ,ett lite speciellt notställ att sätta på armen.Hon hade fått ett men det saknades en skruv så Pia´s man fixade det.Pia gav mig det i en liten vit plastpåse,sen åkte jag med Monica i hennes bil till pendeln.När jag kom hem så var plötsligt notstället borta!Dottern skulle gå Chalmers cortege och behövde verkligen detta notställ!Vi letade som tokiga,hemma på jobbet,ringde Monica ,hon letade i bilen.Jag ringde hittegods men näe notstället var borta.Dottern fick akut åka in till stan och köpa ett nytt...de kostar 495kr!Cortgen gick av stapel och dottern spelade.Fredagen jobbade jag och på kvällen skulle vi göra goda smörgåsar,öppnar skafferiet lyfter på brödet som ligger i brödkorgen...där under limpan ligger notstället!Jag stirrade på notstället och bara skrattade.Så som vi letat, överallt trodde vi.Men nu har det kommit tillrätta och jag behöver nog stressa ner lite.

På stickfronten gör jag lite sjalar men jag har varit så trött så det blir inte mycket gjort.
Annars ska jag börja förbereda inför dotterns konfirmation som äger rum under Pingst.
Må så gott alla där ute.