Monday, June 28, 2010

Byteshandel gillar jag:)

Hade garn som var hyllvärmare och det bytte jag mot detta ljuvliga armband från Ann-Helene,www.ann-helensalster.blogspot.com.Tusen tack!
Har även skickat iväg choklad och garn paketet,vet att det har kommit fram och att mottagaren var nöjd.Har också skickat en mugg garn men det skulle till Danmark så det tar väl lite längre tid. Har nu gjort ett par herrsockar och börjat på ett par nya,det är beställning.Mellan varven så gör jag som sagt var mormorsrutor.

Satte barnen tåget till farmor och farfar,blixtvisit då farfar är mycket sjuk.Såg till att Lotta har en sockstickning med sig då vet jag att hon kopplar bort världen en stund,sonen har sin NintendoDS.Lotta hade ju fått 6-trådigt sockgarn av sin hemlige vän så det började vi på.

Nu sitter jag och väntar på en hund,Lotta skulle vara hundvakt men när det blev som det blev så rycker jag in och passar Ronnie.Det är ju alltid trevligt med sällskap.
Må så gott alla där ute.

Tuesday, June 22, 2010

Länge sedan var det.

Har nu bytt arbetsplats och jaa,jag gjorde ett stort misstag som gjorde det.Vantrivs så in i norden!!!
Nu har ju varit där ett tag och jag har ju inte längre ångest över att gå till jobbet,har ju en hel del söta tanter och farbröder som jag besöker.Åh ja mina kollegor pratar ju lite med mig i alla fall men det är bara ett jobb och jag läser på schemat och gör bara det som står där..näe det är inte jag men det ger en inkomst.Nog om det.

Har äntligen,ja nu jublar folk :) sagt tack och hej då till R.Kändes skönt att jag gjorde slag i saken,det var ett tag sedan jag gjorde det men det är gjort!!!

På stickfronten har det blivit lite smått och gott.Stickade en sjal i sockgarn och Vivaldi,avlång och runt den så virkade jag en picotkant,den bytes mot div veterinärtjänster.Älskar byteshandel och det gör vår veterinär också.Sockar har det blivit en hel del.Sen har jag som alla andra känns det,börjat virka mormorsrutor av alla rest garner.Virkar den i sockgarn och har yttersta varvet i vit fabel,det enda jag köper till.Så om ni har sockgarnsrester över och vill skänka hör av er,vi kan komma och hämta.
Annars har jag lagat byxor och bytt dragkedjor åt folk,ganska mycket nu ett tag.Ska snart lämna in maskinen på översyn,tänkte göra det då jag åker upp till värmland och firar min mors 80års dag för då är maskinen färdig då jag kommer hem.

Jag mår alldeles perfekt nu,har upptäckt att det finns fler grodor att pussa... ;)
Må så gott alla där ute.







Måste bara visa Lottas virkade korg.Hon fick garn och mönster av sin hemlige vän.Hon kämpade men nu äe den färdig och jätte fin tycker jag.
Hade tråkigt en dag så jag färgade lite sockgarn.
Maggans sockar.Garn Zaurbal-mönster Monkey.

Karins sjal(veterinär sjalen)